پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1403/09/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان کشوری، استانی و آحاد مختلف مردم برگزار شد.

آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان کشوری، استانی و آحاد مختلف مردم برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با حضور دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر، استاندار، اعضای شورای اداری و آحاد مختلف مردم برگزار شد.


قائم‌مقام وزیر بهداشت با اشاره به اینکه تاکنون در آئین معرفی بیش از 30 رئیس دانشگاه علوم پزشکی کشور حضور داشته‌ام ولی هیچ آئینی باشکوه‌تر از برنامه امروز ندیده‎ام، گفت: پرداختی از جیب مردم از 58 درصد به 35 درصد رسید که این رقم طبق برنامه ششم توسعه باید به زیر 25 درصد برسد.


دکتر ایرج حریرچی در نشست آئین تکریم و معارفه رئیس سابق و جدید دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: افزایش سلامت، محافظت مالی از مردم و بیماران، کاهش پرداختی از جیب مردم و کارایی از اهداف نظام سلامت است.


وی کاهش مرگ و میر زودرس را از اهداف افزایش سلامت دانست و افزود: کاهش پرداختی از جیب مردم بدترین نوع تامین مالی در نطام سلامت بوده و در این زمینه جزو بدترین کشورهای دنیا بوده‌ایم.


دکتر حریرچی با اشاره به ضرورت افزایش رضایتمندی از نظام سلامت ابراز کرد: مردم انتطار درمان و رعایت کرامت دارند و نباید متولیان درمان فرقی بین افراد قائل شوند و برخی موقع کادر درمان سلام به بیمار نمی‌دهند و رابطه چشمی برقرار نمی‌کنند.


وی با بیان اینکه هدف از کارایی در نظام سلامت این بوده که با منابع موجود حداکثر سلامت را به دست بیاوریم، بیان کرد: خیلی از امکانات بیمارستانی و خانه‌های بهداشت راکد است و کل بخش خصوصی ما اشکال تخت 60 درصد بوده و 40 درصد خالی است.


قائم‌ مقام وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه تا سال 1404 باید به پوشش همگانی برسیم، ادامه داد: سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد فردی با سابقه اجرایی پربار، پاک دست، عدالت محور و دلسوزی بوده که همه این موارد برای مجموعه وزارت بهداشت مشخص شده است.


دکتر حریرچی خاطرنشان کرد: امیدوارم دوران مدیریت دکتر پرویز یزدانپناه در دانشگاه علوم پزشکی این استان بزرگ زرین دیگری به تاریخ این دانشگاه اضافه کرده و خدمات مطلوبی به مردم ارائه شود.


وی خدمات رسانی به فقرا و محرومان را جزو اولویت‌های وزارت بهداشت عنوان کرد و افزود: با وجود زیرساخت‌های موجود و داشتن فارغ التحصیلان فراوان در رشته‌های مختلف پزشکی، بخش زیادی از کهگیلویه و بویراحمدی‌ها نباید برای دریافت خدمات درمانی به خارج از استان مراجعه کنند.


دکتر حریرچی خاطرنشان کرد: هزینه پرونده متوسط یک بیمار دو میلیون 800 تومان بوده که بیمار شهری 250 تا 300 هزار تومان و روستایی 150 هزار تومان پرداخت می‌کنند.


وی شفافیت، عدالت و رعایت قانون را در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضروری دانست و گفت: در بکارگیری نیرو نباید فرقی بین مردم بهمئی و بویراحمد باشد.


تمجید بی سابقه استاندار از دکتر یزدانپناه



دکتر علی محمد احمدی نیز در آئین اظهار داشت: دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان قابل مقایسه با هیچ دوره‌ای نیست.

وی با اشاره به اینکه با طرح تحول سلامت کارهای بزرگی صورت گرفت که این تحولات قابل مقایسه با هیچ دوره‌ای نیست، عنوان کرد: دستاوردهای این طرح در زمینه تقویب زیرساخت‌ها و بحث عدالت در سلامت دور از مشاهده نیست.

دکتر احمدی با اشاره به اضافه شدن 400 تخت بیمارستانی به تعداد تخت‌های استان در سال گذشته ابراز کرد: از نظر زیرساخت‌ها درمان در سطح کشور جزو استان‌های برخوردار کشور هستیم.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد خواستار باز مهندسی در بهره مندی از این امکانات شد و افزود: ضروری است بستر فرصت دسترسی مردم به تخت و خدمات درمان فراهم شود.

دکتر احمدی ادامه داد: کادر متخصص پزشکی برای بیمارستان‌ها افتتاح شده پیش بینی تا از تمام بخش‌ها به نحو مطلوب استفاده شود و سرمایه گذاری گرانسنگ دولت در این سال‌های خسکسالی مالی مورد استفاده مردم قرار بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه همه انتظار داریم ساز و کار مدیریت در درون دانشگاه مجزار از مدیربت سایر بخش‌ها باشد، بیان کرد: بهره وری، قانونمندی و بهره مندی از نخبگان در دستور کار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج قرار بگیرد.

دکتر احمدی خاطرنشان کرد: اینکه به دلیل فشارهای سیاسی نخبگان را کنار بگذاریم و عده‌ای را در سمت‌های مختلف بگماریم که به توسعه کمک نمی‌کنند، پذیرفتنی نیست و البته دلیل پیشرفت نکردن کهگیلویه و بویراحمد استفاده نکردن از نخبگان در مسئولیت‌ها است.

وی با تشریح ضرورت بهره مندی مردم از زیرساخت‌های ایجاد شده از جمله بیمارستان شهید جلیل یاسوج افزود: بسته خدمات درمانی باید اثربخش تر و با هزینه کمتری ارائه شود تا مردم، پزشکان و ...راضی باشند.

دکتر احمدی بیان کرد: سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از افتخارات این استان و آشنا به مسائل و مشکلات است که امیدوارم با اتکا به تجربه قبلی ضعف‌ها را برطرف کند.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: کار کردن در این استان نیاز به تلاش، خون دل خوردن، پیگیری و صعه صدر دارد.


آخرین وضعیت مالی دانشگاه؛ 174 میلیارد تومان بدهی داریم


مدیر جدید دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین با تقدیر از مقام عالی وزارت و مسئولان ارشد وزارتخانه، مجمع نمایندگان و مسئولان ارشد استانی گفت: امیدوارم با تلاش شبانه روزی بتوانم پاسخگوی اعتماد مجموعه باشم.


دکتر پرویز یزدانپناه قانونمنداری، عدالت محوری، جلوگیری از هزینه‌های غیر ضروری، پرداخت مطالبات پزشکان، پرستاران و کارکنان را جزو اولویت‌های خود عنوان کرد و افزود: شفاف سازی در مسائل مختلف از جمله استخدام نیروی انسانی به جد در دستور کار است.


وی با اشاره به اینکه دانشگاه در سال 97 کسری تراز دارد، خاطرنشان کرد: کسری تراز بیمارستان بزرگ شهر یاسوج در سال 97 به 90 میلیارد تومان رسید و بدهکاری بیمارستان‌هایی که افتتاح شدند 42 میلیارد تومان است.


دکتر یزدانپناه ادامه داد: بدهی پرسنل ستادی 20 میلیارد تومان و کسری تراز پروژه‌های عمرانی 22 میلیارد تومان است و بیمارستان‌های جدید 21 میلیارد تومان بدهی تجهیزات دارند و برای راه‌اندازی کامل آن‌ها نیاز به 35 میلیارد تومان دیگر داریم و در کل نزدیک به 174 میلیارد تومان سرجمع کسری تراز در پایان سال 97 داریم.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین با تقدیر از حاضران در این نشست گفت: در حوزه بهداشت و درمان پروژه‌های خوبی اجرا شده که باید به طور کامل مورد بهره‌برداری قرار بگیرند.


حجت‌الاسلام و المسلمین مسعود داستار بیان کرد: سرپرست جدید دانشگاه دغدغه کار دارد به گونه‌ای که در این مدت نشست‌های مختلفی را با هدف شناسایی مشکلات و ارائه راهکارها برگزار کرده است.


رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین گفت: افزایش 20 درصدی اهدای عضو، گسترش برنامه اسناد نوین، گسترش برنامه پیگیری مادران پر خطر در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی، کاهش مرگ و میر مادران باردار، کاهش امار سزارین و راه اندازی سلامتکده طب سنتی از جمله کارهای انجام شده است.


دکتر اورنگ ایلامی افزود: در دولت تدبیر و امید شاهد افزایش فضای فیزیکی بیمارستانی از 34 هزار متر مربع به 80 هزار متر مربع، فضای کلینیک دولتی ملکی از 4 هزار متر مربع 14 هزار متر مربع و فضای آموزشی و کمک آموزشی از 12 هزار متر مربع به 29 هزار و 500 متر مربع رسیده است.